Follow my blog with Bloglovin

Kamp - JANTELAGEN

Hej min kära läsare & vän
jag är så himla glad idag för jag har fått ännu fler läsare och det gör mig alldeles varm i hjärtat! Välkomna till min blogg! Jag vill inte skrämma er som är nya, jag vill inte att ni ska tro att jag är en diva som dricker dyra viner, tuggar räkor och klappar på min egen axel för min framgång. Eller, jo, jag älskar räkor & vin..men vem gör inte det?! Jag älskar dock även att se andras framgång, jag avgudar andras lycka och jag har sagt det förr & jag säger det igen - jag rentav hatar jantelagen! Denna förbaskade lag sägs stå för den svenska mentaliteten. Det finns ingen jäkla lag - det är en rutten oskriven ”lag” som står för ett sjukt sätt att tänka. Ett löjligt hjärnspöke! Buu! Man får inte "sticka ut" och tro att man man är bättre än någon annan, det bästa är att "vara en i mängden". Men ingen är en i mängden!! Vi alla är UNIKA som är jäkligt duktiga på det vi gör!! 
Vi är alla vackra utanpå. Vi är alla vackra inuti - och vi alla ÄR något! Skriv ut detta och sätt upp det på ditt jäkla kylskåp!
PUSS & Välkommen till min klubb. ;-)
Emma .MII
 

Jag är SVENSK och jag ÄLSKAR mitt land!

Tjenixen igen
idag har vi ca 40 grader här nere i Italien. Finns det något bättre än att kunna gå omkring från morgon till kväll i en miniklänning och inte frysa rumpan av sig!? Varm luft & blått vatten, lovely! Chattade lite med en härlig läsare till mig här om dagen - hon skrev att hon var sugen på att flytta utomlands. Jag berättade att det är det bästa val jag någonsin gjort! Maten, värmen och livskvaliten är utan tvekan en god anledning till att älska Italien..och en god anledning till att lämna pingvinlandet Sverige! Det känns fortfarande helt overkligt att matlådan bytts ut till färska pastarätter, fina stränder, guppande båtar och en minst sagt MAGISK utsikt. Men jag vill att ni där hemma ska veta att Sverige är hundra gånger bättre på många andra saker! Jag kan verkligen längta hem ibland, efter korvmojjen & en caffe latte på tunnelbanan. Jag kan till och med längta hem efter alla trevliga turkar som kör taxi och alltid får mig att skratta! Jag är svensk och jag älskar mitt land! Egentligen handlar det om att gilla läget..vart man än befinner sig!
PUSS
Emma .MII
 
 

Man ska ha kul, så enkelt är det!

Hej min vän
gårdagskvällen började med italiensk pasta & Amarone vin i en liten gränd i min lilla by. Sen bar det av till TIVOLI!! Barnsligt är roligt - Karuseller, sockervadd & chokladhjul!!! Tjohej! Ett gott skratt förlänger livet!! Man ska ha kul, så enkelt är det! Det bästa med kråksången är att man aldrig blir för gammal för att ha riktigt, riktigt kul!!  
PUSS
Emma .MII