Follow my blog with Bloglovin

Gör något galet – och bli lyckligare!

Hej igen
Idag har Alexandra kommit på besökt till härliga Italien, Lovely! Nu har vi massor med härliga dagar framför oss!
För att känna lycka behöver vi hålla hjärnan vaken genom att leva i nuet. När vardagen upprepar sig somnar höger hjärnhalva in och livet går på rutin. (Röd varningslampa)! Bryt vardagliga mönster och hitta på något nytt, gärna något lite galet så hjärnan vaknar med ett ryck! Gå en dag på stan som turist, uträtta inga måsten & välj en läcker glassort är några heta tips på en annorlunda vardag! 
Puss!
Emma .MII
 
 
 

Förläng livet - bo på landet!

Godmorgon Bästa! När jag var 29 år valde jag att lämna min underbara lägenhet i Vasastan och storstadslivet i Stockholm för att bosätta mig i en liten by på landsbygden i Italien. Staden höll på att kväva mig. Trafiken, köerna, folkmassorna, stressen. Jag längtade bort, till något helt annat. Mitt beslut chockade många. Det är ju i staden man gör karriär och det är där allt händer och det är där vi tror att allt finns! Action! Men i en liten by i Italien - där hittade jag det som ingen stad i hela världen kan erbjuda. Livskvalitet. 
 
Emma .MII

Jantelagen - så kan vi bekämpa den!

Kära Läsare
den svenska mentalitetens oskrivna lag säger "Du ska inte tro att du duger till något"! Vad sägs om att vi börjar uppmuntra varandra mer? Hur skulle det vara om vi klappade folk på axeln lite oftare, berömde andra för att de gör bra saker och letade efter folk som gör rätt istället för folk som gör fel! Hur skulle det bli om vi firade bra saker oftare, hjälper någon vi ser som tappat modet och om vi anförtrodde oss till varandra och tog lite fler risker?
Jag tror att det skulle bli fantastiskt. Jag driver tre företag. Jag har talang. Jag är stolt över allt jag är  - och här står jag i min Chanel och duger rätt bra!
Emma .MII