Follow my blog with Bloglovin

Min egen Askungen-Historia

Hej min vän
helgen har varit fullspäckad av härligheter!! Igår kväll var vi ute med båten i 8 timmar..vet inte om det är champagnen eller vågorna som gör att jag fortfarande känner mig lite yr!! :-)) 
Klockan tolv inatt sken himlen upp av galet fina fyrverkerier..Jag kände mig typ som askungen. Saknar bara slottet, prinsen, skon och klänningen.. ;-)
PUSSSSSS
Emma .MII
 

Ett MÅSTE för en pizza ätare!!!

Buongiornooo min vän
det går inte att beskriva med ord vilken upplevelse jag var med om igår! Italienare är bra på mycket - inte minst att skapa atmosfär och baka pizza..! Vid vattenbrynet tog vi in en flaska Costaripa och njöt av den godaste pizzan jag någonsin ätit! Jag önskar jag kunde dela med mig en bit till dig för det är helt omöjligt att beskriva med ord - Denna magiska stund!!
PUSSSSSS
Emma .MII
 
 

Är DU en positiv magnet?

Hej min vän
igår kikade jag in på Facebook..en vän hade publicerat en STOR, underbart vacker blombukett! Hon hade tydligen fått ett blomsterbud!! Jag blev så himla glad för hennes skull - jag tänkte ååååh wow vad härligt att få ett blomsterbud!! Jag älskar blommor..och jag älskar att bli uppvaktad..alltså kände jag riktigt hennes lycka ända in i fingerspetsarna..!! På eftermiddagen ringde det på dörren. Ett BLOMSTERBUD. Jag trodde jag skulle svimma av förvåning och lycka!! Det kändes som om universum eller något där uppe hörde mina starka energier!! Det kändes som om jag var en levande magnet som hade dragit till mig dessa superfina blommor!!
Jag har hört och läst att det man önskar kan man få - Det gäller bara att spruta omkring sig positiva vibbar hej vildt och dra till sig fantastiska saker!!! 
I believe in universe!! Do You??
PUSSSS
Emma .MII